Over mij

Sharon is een gepassioneerde en gedreven danseres, teacher, performer en coach. Op 4-jarige leeftijd is zij begonnen met klassiek ballet. Daarna volgden jazzballet, Polynesische dansen en Salsa.

In 2003 is ze haar paaldans-carrière begonnen, bij de toenmalige wereldkampioene paaldansen. Later kwam daar Burlesque performing bij!

Voor Zumba heeft ze diverse workshops gevolgd bij de Zumba master himself  “Beto” en heeft meegewerkt aan de opnames van een Zumba DVD voor instructors.

Veel grote bedrijven hebben met haar samengewerkt en ook de landelijke media heeft haar allang ontdekt; diverse weekbladen, TV- en radioprogramma’s weten al wie Jennifer4dance is. Zo heeft ze o.a. in het blad “LINDA” en “VRIENDIN” gestaan en ze heeft in een scène gespeeld van de populaire met Televizier-ring bekroonde serie “Gooische Vrouwen” (seizoen 5).
Ze heeft één van de actrices in haar eigen studio privéles gegeven. Ook heeft Jennifer4dance diverse malen haar medewerking verleend aan programma’s voor o.a. RTL4, SBS6, BNN, TMF, VERONICA, TALPA etc..

Zelfs BN’ers hebben van haar expertise gebruik gemaakt, waaronder Emile Ratelband, waarvoor ze een jaar lang in zijn lifestylecenter in Arnhem heeft lesgegeven.